Syndetics cover image
Image from Syndetics

Smart av mat : fakta om maten och hjärnan / Per Ove Lind

By: Material type: TextTextPublication details: Stockholm Prisma 2008Description: 152 sISBN:
  • 9151849704
  • 978-91-518-4970-6
Subject(s): DDC classification:
  • 613.2
Other classification:
  • Vmb
  • Vef
  • Vcc
Summary: Enligt senare års forskning kan vissa näringsämnen förbättra den kognitiva prestationsförmågan. Här redogör författaren för den kognitiva effekten av kolhydrater, omega 3-fetter, äggviteämnen, koffein, alkohol, antioxidanter samt betydelsen av viss sorts mat som fisk, skaldjur och medelhavskost.
Holdings
Item type Home library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode
Bok Gällivare bibliotek Biblioteket 613.2 Available 8902033161238
Bok Kalix kommunbibliotek Biblioteket Kropp&Själ 613.2 Available 89020358553
Bok Piteå stadsbibliotek Biblioteket 613.2 Available 290435025813E
Bok Strömbackaskolans bibliotek Biblioteket 613.2 Available 2752497258190

Enligt senare års forskning kan vissa näringsämnen förbättra den kognitiva prestationsförmågan. Här redogör författaren för den kognitiva effekten av kolhydrater, omega 3-fetter, äggviteämnen, koffein, alkohol, antioxidanter samt betydelsen av viss sorts mat som fisk, skaldjur och medelhavskost.