Livet innan du dör / Lina Nordquist.

By: Contributor(s): Material type: Computer fileComputer fileLanguage: Swedish Publisher: [Malmö] : Inläst för Myndigheten för tillgängliga medier, MTM, 2022Description: 1 CD-R (12 tim., 1 min. ; cirka 380 sidor)Content type:
  • text, spoken word
Media type:
  • computer
Carrier type:
  • computer disc
Subject(s): Genre/Form: Additional physical formats: Livet innan du dörDDC classification:
  • 839.738 23/swe
Other classification:
  • Hc.01/TD
  • Hc.01
Summary: Boken utspelar sig under ett dygn. Fyra grannar i ett vanligt villakvarter möts av en slump en junikväll och sakta men säkert tvinnas deras liv ihop till berättelse om värme och längtan efter försoning, skam och sönderfall och om hur långt vi är beredda att gå för att hjälpa någon annan. Bakom dörrarna i villaidyllen har var och en sina problem och allt eftersom kvällen går skaver de alltmer mot varandra. När grannarna skiljs åt är en av dem död.
Holdings
Item type Home library Call number Status Date due Barcode
Talbok Piteå stadsbibliotek Talbok, deckare Available 57332170004C8

Anpassad från: Stockholm : Romanus & Selling, 2022. ISBN 9789189501393

Digital talbok (DAISY 2.02), text och ljud

Tillgänglig för personer med läsnedsättning enligt § 17 Upphovsrättslagen

https://www.mtm.se/om-oss/var-organisation/uppdrag-och-lagar/upphovsrattslagen/

Boken utspelar sig under ett dygn. Fyra grannar i ett vanligt villakvarter möts av en slump en junikväll och sakta men säkert tvinnas deras liv ihop till berättelse om värme och längtan efter försoning, skam och sönderfall och om hur långt vi är beredda att gå för att hjälpa någon annan. Bakom dörrarna i villaidyllen har var och en sina problem och allt eftersom kvällen går skaver de alltmer mot varandra. När grannarna skiljs åt är en av dem död.

Powered by Koha