Syndetics cover image
Image from Syndetics

Knockad Romeo / Johan Rundberg.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Stockholm : Natur & Kultur, [2023]Manufacturer: Lettland, 2023Description: 218 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789127180949
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hcg
Summary: Movits är skyldig bästa kompisen Ruben en STOR tjänst efter att han hjälpt Movits att bli ihop med drömtjejen (och skejtarproffset) Beata. Så när Ruben, som har Hollywood på hjärnan, vill att de ska vara med i skolans uppsättning av Romeo och Julia är det bara för Movits att ställa upp, trots att han lider av svår scenskräck. Snart står han inte bara på scen inför 800 personer, han får dessutom sitt hjärta krossat och blir inblandad i ett hemligt rymdprojekt som riskerar att få vänskapen med Ruben att kraschlanda. I Movits Linds liv finns inga små missförstånd, bara episka pinsamheter. Knockad Romeo är den fristående fortsättningen på Kärlekspizzan.
Holdings
Item type Home library Collection Call number Vol info Status Date due Barcode
Barnmedia Björkskatans bibliotek Biblioteket Vänner (barn/ungdom) Available 80072019161
Barnmedia Luleå bokbussar Biblioteket Vänner (barn/ungdom) Del 2 Available 80072027249

Originalupplaga 2015

Movits är skyldig bästa kompisen Ruben en STOR tjänst efter att han hjälpt Movits att bli ihop med drömtjejen (och skejtarproffset) Beata. Så när Ruben, som har Hollywood på hjärnan, vill att de ska vara med i skolans uppsättning av Romeo och Julia är det bara för Movits att ställa upp, trots att han lider av svår scenskräck. Snart står han inte bara på scen inför 800 personer, han får dessutom sitt hjärta krossat och blir inblandad i ett hemligt rymdprojekt som riskerar att få vänskapen med Ruben att kraschlanda. I Movits Linds liv finns inga små missförstånd, bara episka pinsamheter. Knockad Romeo är den fristående fortsättningen på Kärlekspizzan.

Powered by Koha