Syndetics cover image
Image from Syndetics

Kritisk massa / Axel Hellby.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Hundberget ; del 2Publisher: [Stockholm] : Lava förlag, [2022]Copyright date: ©2022Description: 274 sidor 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789189723375
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hc.01
Summary: Sjuksköterskan Stina är fortfarande stöddig. Polisen säger att hon är knäpp, till och med när någon bryter sig in i hennes lägenhet. Tove är en tuffing, fast hon flyr sitt eget svek. Kanske kan hon hjälpa Stina. Hon börjar med att bjuda på whisky och slagsmål. Timo är Hundbergets starke man. Lite mindre stark sen olyckan. Men han har en plan, som ska rädda kommunen och hela världen. Bara han kan övertyga sin hustru att han inte är en skurk. I Stockholm sitter Jonathan Calvert och hanterar miljardinvesteringar och legoknektar. Genom skogen i Hundberget vinglar ett dödsdömt, österrikiskt geni, som vet allt om kritisk massa och strålsmitta. Historien om Hundberget började med Sönderfall och avslutas här i Kritisk massa.
Holdings
Item type Home library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode
Bok Luleå stadsbibliotek Biblioteket Plan 5 Romaner Available 45505046384

Originalupplaga 2022

Sjuksköterskan Stina är fortfarande stöddig. Polisen säger att hon är knäpp, till och med när någon bryter sig in i hennes lägenhet. Tove är en tuffing, fast hon flyr sitt eget svek. Kanske kan hon hjälpa Stina. Hon börjar med att bjuda på whisky och slagsmål. Timo är Hundbergets starke man. Lite mindre stark sen olyckan. Men han har en plan, som ska rädda kommunen och hela världen. Bara han kan övertyga sin hustru att han inte är en skurk. I Stockholm sitter Jonathan Calvert och hanterar miljardinvesteringar och legoknektar. Genom skogen i Hundberget vinglar ett dödsdömt, österrikiskt geni, som vet allt om kritisk massa och strålsmitta. Historien om Hundberget började med Sönderfall och avslutas här i Kritisk massa.

Powered by Koha