Syndetics omslagsbild
Bild från Syndetics

Det gröna Asien : umamikärlek, ramenlycka och tofuns revansch / Rain Lundström ; foto: Maggie Soltani.

Av: Medverkande: Materialtyp: TextTextSpråk: Svenska Utgivningsuppgift: Stockholm : Norstedts, [2020]Tillverkare: 2020Beskrivning: 142 sidor illustrationer 27 cmInnehållstyp:
  • text
Medietyp:
  • unmediated
Bärartyp:
  • volume
ISBN:
  • 9789113100951
Ämnen: Genre/form: DDK-klassifikation:
  • 641.56362 23/swe
Annan klassifikation:
  • Qcabd-o
  • Qcabc
Sammanfattning: Här kommer boken som lyfter dina gröna köksäventyr till helt nya höjder. Rain Lundström bjuder in till en resa i de asiatiska köken och gör ett djupdyk i gastronomiska vidunder och smaksensationella hemligheter. I Det gröna Asien täcker hon det bästa från Japan, Kina, Indien, Vietnam, Korea, Thailand, Sri Lanka, Malaysia och Indonesien. Här hittar du allt från umamispäckad japansk ramen och konsten att vika dumplings till hemgjord vegansk kimchi och vardagsvänlig palak paneer. Recepten i boken spänner över allt från snabblagade rätter med råvaror som du hittar i närmaste matbutik och rör sig vidare till nya bekantskaper. Du kommer att upptäcka råvaror, smaksättare, tekniker och fördjupningar som höjer din gröna matlagning till en helt ny nivå. Här lär du dig att navigera i en asiatisk livsmedelsbutik, för att komma därifrån med sådant som du faktiskt kommer att använda och bli bästis med i köket. Det gröna Asien är kokboken som är lika livsviktig för vardagsmatlagaren som för matnörden. Säg hejdå till smaklös vegomat och gör dig redo att hänföras av det gröna asiatiska köket!
Bestånd
Exemplartyp Hembibliotek Avdelning Hyllsignatur Ex.nummer Status Streckkod
Bok Björkskatans bibliotek Biblioteket 641.5636 Ex2 Tillgänglig 80064901648
Bok Råneå bibliotek Biblioteket Stort format Ex3 Tillgänglig 80064850165
Bok Öjebyns bibliotek Biblioteket 641.5636 Ex1 Tillgänglig 890913585079A

Här kommer boken som lyfter dina gröna köksäventyr till helt nya höjder. Rain Lundström bjuder in till en resa i de asiatiska köken och gör ett djupdyk i gastronomiska vidunder och smaksensationella hemligheter. I Det gröna Asien täcker hon det bästa från Japan, Kina, Indien, Vietnam, Korea, Thailand, Sri Lanka, Malaysia och Indonesien. Här hittar du allt från umamispäckad japansk ramen och konsten att vika dumplings till hemgjord vegansk kimchi och vardagsvänlig palak paneer. Recepten i boken spänner över allt från snabblagade rätter med råvaror som du hittar i närmaste matbutik och rör sig vidare till nya bekantskaper. Du kommer att upptäcka råvaror, smaksättare, tekniker och fördjupningar som höjer din gröna matlagning till en helt ny nivå. Här lär du dig att navigera i en asiatisk livsmedelsbutik, för att komma därifrån med sådant som du faktiskt kommer att använda och bli bästis med i köket. Det gröna Asien är kokboken som är lika livsviktig för vardagsmatlagaren som för matnörden. Säg hejdå till smaklös vegomat och gör dig redo att hänföras av det gröna asiatiska köket!