Blå berg, grön mat, orange vin : recept och berättelser från Georgien / Anastasia Lundqvist & Charlotte Pruth ; fotograf & prop-stylist: Bianca Brandon-Cox.
Materialtyp:
- text
- unmediated
- volume
- 9789151931074
- 641.594758 23/swe
- Qcabd-oacc
Innehåll:
Sammanfattning: Georgiens mat platsar enligt många bland världens främsta kök. Boken är den första georgiska kokboken
på svenska. Över 140 recept blandas med reportage och mathistoria från landet i Europas sydostligaste hörn.
Blå berg, Grön mat, Orange vin En matresa genom Georgien Det georgiska kökets smakpalett och smaklexikon Georgiska tapas & äggrätter Kött, fisk och fågel Soppor Ost Khinkali, khachapuri och bröd Mjölksyrade grönsaker Såser och kryddor Söta saker Älskade kvevriviner
Exemplartyp | Hembibliotek | Avdelning | Hyllsignatur | Ex.nummer | Status | Streckkod | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Piteå stadsbibliotek | Biblioteket | 641.59 | Tillgänglig | 89091355928B7 | ||
Bok | Råneå bibliotek | Biblioteket | Stort format | Ex1 | Tillgänglig | 80064924300 |
Blå berg, Grön mat, Orange vin En matresa genom Georgien Det georgiska kökets smakpalett och smaklexikon Georgiska tapas & äggrätter Kött, fisk och fågel Soppor Ost Khinkali, khachapuri och bröd Mjölksyrade grönsaker Såser och kryddor Söta saker Älskade kvevriviner
Georgiens mat platsar enligt många bland världens främsta kök. Boken är den första georgiska kokboken på svenska. Över 140 recept blandas med reportage och mathistoria från landet i Europas sydostligaste hörn.