Syndetics cover image
Image from Syndetics

Konsten att vara självsnäll : din väg till kroppsfred och själsfrid : självmedkänsla med ACT-metoden / Maria Helander.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: Sundbyberg : Bokförlaget Semic, [2019]Manufacturer: 2019Description: 215 sidor illustrationer 21 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789155267810
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 158.1 23/swe
Other classification:
  • Dokb
Summary: Hur kan vi sluta fred med vår inre kritiker? Vi vet i dag att vägen till en hållbar inre och yttre hälsa inte växer fram ur hård disciplin, utan genom att vi är snälla och omtänksamma mot oss själva. Maria Helander skriver här om sina egna erfarenheter av att försöka ha större omsorg om sig själv, men vi får också möta forskare och många andra som delar med sig av sin kunskap om självsnällhet.Tre verktyg följer dig genom boken: medveten närvaro, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) och självmedkänsla. Du hittar även övningar som hjälper dig att reflektera över och landa i det som tas upp i varje kapitel.
Holdings
Item type Home library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Haparanda stadsbibliotek Vuxen Fakta 158.1 Ex2 Available 80062712109
Bok Piteå stadsbibliotek Biblioteket 158.1 Available 890913504389F

Hur kan vi sluta fred med vår inre kritiker? Vi vet i dag att vägen till en hållbar inre och yttre hälsa inte växer fram ur hård disciplin, utan genom att vi är snälla och omtänksamma mot oss själva. Maria Helander skriver här om sina egna erfarenheter av att försöka ha större omsorg om sig själv, men vi får också möta forskare och många andra som delar med sig av sin kunskap om självsnällhet.Tre verktyg följer dig genom boken: medveten närvaro, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) och självmedkänsla. Du hittar även övningar som hjälper dig att reflektera över och landa i det som tas upp i varje kapitel.

Powered by Koha