Syndetics omslagsbild
Bild från Syndetics

Konsten att vara självsnäll : din väg till kroppsfred och själsfrid : självmedkänsla med ACT-metoden / Maria Helander.

Av: Materialtyp: TextTextSpråk: Svenska Utgivningsuppgift: Sundbyberg : Bokförlaget Semic, [2019]Tillverkare: 2019Beskrivning: 215 sidor illustrationer 21 cmInnehållstyp:
  • text
Medietyp:
  • unmediated
Bärartyp:
  • volume
ISBN:
  • 9789155267810
Ämnen: Genre/form: DDK-klassifikation:
  • 158.1 23/swe
Annan klassifikation:
  • Dokb
Sammanfattning: Hur kan vi sluta fred med vår inre kritiker? Vi vet i dag att vägen till en hållbar inre och yttre hälsa inte växer fram ur hård disciplin, utan genom att vi är snälla och omtänksamma mot oss själva. Maria Helander skriver här om sina egna erfarenheter av att försöka ha större omsorg om sig själv, men vi får också möta forskare och många andra som delar med sig av sin kunskap om självsnällhet.Tre verktyg följer dig genom boken: medveten närvaro, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) och självmedkänsla. Du hittar även övningar som hjälper dig att reflektera över och landa i det som tas upp i varje kapitel.
Bestånd
Exemplartyp Hembibliotek Avdelning Hyllsignatur Ex.nummer Status Förfallodatum Streckkod
Bok Haparanda stadsbibliotek Vuxen Fakta 158.1 Ex2 Tillgänglig 80062712109
Bok Piteå stadsbibliotek Biblioteket 158.1 Tillgänglig 890913504389F

Hur kan vi sluta fred med vår inre kritiker? Vi vet i dag att vägen till en hållbar inre och yttre hälsa inte växer fram ur hård disciplin, utan genom att vi är snälla och omtänksamma mot oss själva. Maria Helander skriver här om sina egna erfarenheter av att försöka ha större omsorg om sig själv, men vi får också möta forskare och många andra som delar med sig av sin kunskap om självsnällhet.Tre verktyg följer dig genom boken: medveten närvaro, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) och självmedkänsla. Du hittar även övningar som hjälper dig att reflektera över och landa i det som tas upp i varje kapitel.

Teknik från Koha