Syndetics cover image
Image from Syndetics

al-Aqwá fi al-saff / Hīlīnā Brūs ; Krīstil Rūnz ; tarjamah: Flūrā Majdālawī.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Arabic Original language: Swedish Series: Lätt att läsa | al-Ṣaff al-ẓarīfPublisher: Stockholm : Fenix, [2019]Manufacturer: 2019Description: 61 sidor illustrationerContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789175252636
Other title:
  • الْأَقْوى في الصَّفِّ
Uniform titles:
  • Starkast i klassen Arabiska
Subject(s): Genre/Form: Other classification:
  • Hsgec,u
  • Hccsg,u
Summary: Boken är på arabiska. Finns även i svensk och somalisk utgåva. Här får vi möta en skolklass i en serie fristående böcker, där varje bok har något eller några av barnen i klassen som huvudpersoner. Starkast i klassen handlar om Edvin. I dag börjar skolan och alla har sina ryggsäckar med sig. Edvins mamma och pappa hann inte köpa någon ny till Edvin, så han får ta en som pappa fått från sitt jobb. Den är rymlig och rejäl med många fack. Ingen har en så stor ryggsäck som Edvin! Ibland kan det till och med vara svårt att se vad som finns i den, för att den är så stor. Men man får plats med mycket, bara man orkar bära allt.
Holdings
Item type Home library Collection Shelving location Call number Copy number Status Notes Date due Barcode
Barnmedia Gammelstads bibliotek Biblioteket Arabiska/mellan Ex4 Available 80068245336
Barnmedia Hertsöns bibliotek Biblioteket Arabiska (barn) Ex1 Available 6-9år 80062779121
Barnmedia Luleå stadsbibliotek Biblioteket Plan 3 Arabiska Kapitelböcker (barn/ungdom) Ex2 Available 80063923939
Barnmedia Luleå stadsbibliotek Biblioteket Plan 3 Arabiska Kapitelböcker (barn/ungdom) Ex3 Available 80063923937

Boken är på arabiska. Finns även i svensk och somalisk utgåva. Här får vi möta en skolklass i en serie fristående böcker, där varje bok har något eller några av barnen i klassen som huvudpersoner. Starkast i klassen handlar om Edvin. I dag börjar skolan och alla har sina ryggsäckar med sig. Edvins mamma och pappa hann inte köpa någon ny till Edvin, så han får ta en som pappa fått från sitt jobb. Den är rymlig och rejäl med många fack. Ingen har en så stor ryggsäck som Edvin! Ibland kan det till och med vara svårt att se vad som finns i den, för att den är så stor. Men man får plats med mycket, bara man orkar bära allt.

Arabisk text (vokaliserad) med arabiskt alfabet

Powered by Koha