Syndetics omslagsbild
Bild från Syndetics

Choklad : mer av det goda / Jan Hedh, Klas Andersson ; [foto: Klas Andersson]

Av: Medverkande: Materialtyp: TextUtgivningsinformation: Stockholm Prisma 2005Beskrivning: 239 s. illISBN:
  • 9151844796
  • 978-91-518-4479-4
DDK-klassifikation:
  • 641.86
Annan klassifikation:
  • Qcaam
Sammanfattning: Författaren skriver inledningsvis om chokladens historia, om kakaobönor, processer, råvaror och chokladtillverkning. Recept på praliner, ganacher, fondanter, mousser, parfaiter, bavaroiser, petit fours, kolor, desserter och tårtor. Tips på hur olika bär och frukter kombineras med skilda chokladsorter samt om smaksättningar.
Bestånd
Exemplartyp Hembibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Streckkod
Bok Rosviks bibliotek Biblioteket 641.86 Tillgänglig 2778838258175

Författaren skriver inledningsvis om chokladens historia, om kakaobönor, processer, råvaror och chokladtillverkning. Recept på praliner, ganacher, fondanter, mousser, parfaiter, bavaroiser, petit fours, kolor, desserter och tårtor. Tips på hur olika bär och frukter kombineras med skilda chokladsorter samt om smaksättningar.