Syndetics cover image
Image from Syndetics

Pauls kök : en grönare matfilosofi / Paul Svensson, Jakob Fridholm

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Stockholm : Norstedt, 2012Description: 182 s. : ill. ; 28 cmISBN:
  • 9789113032146 (inb.)
Subject(s): DDC classification:
  • 641.65  23/swe
Other classification:
  • Qcaad
Summary: Utgångspunkten i boken är frukt och grönsaker, men de åttio recepten innehåller även kött, fisk och fågel. Här finns smårätter, huvudrätter och desserter. Författaren har arbetat på flera stjärnkrogar.Summary: 91-1-303214-3
Holdings
Item type Home library Collection Call number Status Date due Barcode
Bok Råneå bibliotek Biblioteket Stort format Available 51194470017
Bok Sjulnäs bibliotek Biblioteket 641.6 Available 29749602581A0
Bok Övertorneå bibliotek Biblioteket 641.6 Available 80043892146

Utgångspunkten i boken är frukt och grönsaker, men de åttio recepten innehåller även kött, fisk och fågel. Här finns smårätter, huvudrätter och desserter. Författaren har arbetat på flera stjärnkrogar.

91-1-303214-3